Olimme käymässä mantereella soittotunneilla. Tällä kertaa lähdimme jo perjantaina. Koulu oli peruttu, koska kaikkien oli tarkoitus olla poissa koulusta. Opettajienkin. Merelle oli luvattu kovaa myskyä, mutta myrsky ei ollutkaan niin kova. Oli perjantai, joten piti herätä jo 15 yli viisi aamulla, jos haluaisi ehtiä Eivorin kyytiin. Myrsky oli ollut jo yöllä, joten laivaa keikuttivat vain "jäänneaallot". Olimme perillä Pärnäisissä joskus kymmenen aikaan aamulla. Siitä jatkoimme - luonnollisesti - matkaa autolla. ;D Menimme Turkuun syömään isovanhempiemme kanssa ravintola Kultaiseen Hirveen. Söin siellä makaroniperhosia ja lihapullia. Meidän suunnitelmamme oli, että menemme kummi-setäni ja -tätini luokse yöksi. Siellä asuu yksi ikäiseni kaveri. Olimme siellä joskus kai kuuden aikaan illalla. Valvoimme ainakin kahteentoista. Minun oli tarkoitus jäädä sunnuntaihain asti sinne. Oli siis perjantai. =)

Seuraavana päivänä muut lähtivät pois, mutta minä jäin sinne. Teimme kaikenlaista mukavaa. Illalla menimme mm. keilaamaan. Se oli tosi hyvä paikka. Sain parhaimmillaan kaksi täyskaatoa peräjälkeen. Sen lisäksi sain yhden kaadon niin, että ensin vedin huti ja sitten kaikki. Keiloja on siis kymmenen. Illemmalla katsoimme vielä elokuvan (joka tuli ihan tv:stä) Batman Forever. Se oli ihan hyvä. Sunnuntaiaamuna isä tuli hakemaan minua soittotunnille.  Hanna lähti sunnuntaina Utöseen. Soittotunnin jälkeen menimme syömään Espooseen paikkaan, jonne olimme majoittuneet. Sen jälkeen menimme Nummelaan. Minä menin yhden kaverini luokse. Illalla minulla pianonsoiton joulumatinea (joulujuhla). Soitin kappaleen Sikopaimenen tanssi, jonka on säveltänyt Bela Bartok.

Maanantaina menimme ostoksille. Emme ostaneet kuin taulutelevision jossa on digiboxi, ja uuden dvd-laitteen. Sitten vielä hampurilaiset lounaaksi. Äiti ei ollut mukana, hän oli jossain asioilla. Tiistaina piti herätä jo viideltä aamulla ehtiäkseen Eivoriin ajoissa. Ehdimme ajoissa Eivoriin, ja laiva oli aika paljon ajoissa. Olimme olleet Tanelin kanssa kaksi päivää poissa koulusta. Nyt meidät passitettiin melkein heti kotiin päästyämme kouluun, vaikka kello oli jo yksi tai kaksi iltapäivällä. :'|