Keskiviikkona 13.9. Houtskärissä oli yleisurheilukisat. Niihin osallistui Utön koulu, Houtskärin koulu sekä Korppoon suomen- että ruotsinkieliset koulut. Lajeina oli kuula, 60 m sekä pituus. Sprinttimatka oli 60 metriä eikä sata. Kuuttasataa metriä ei ollut.

Ensimmäinen laji minulla oli 60 metriä. Olin viimeisessä juoksuryhmässä. Siinä oli neljä juoksijaa. Olin kai viimeinen, mutta ihan niukasti.  Kuusi parasta sai pisteitä. En saanut tietääkseni pisteitä juoksusta. Toisena lajina oli kuulantyöntö. Tulokseni oli 4,47. Olin kai toiseksi viimeinen. =S Pituushypyssä sijoituin parhaiten: tulos oli 3,10, sija seitsemäs (ei pisteitä =( ). Kouluumme tuli yksi mitali - kultainen sellainen - joka viedä kouluun.

Houtskäriin oli tietty mentävä yhteysalus Eivorilla. Kisoihin tuli mukaan isä ja ope. Koulua pidettiin laivassa. Sitten kun vihdoin oltiin päästy Korppooseen, oli edessä vielä puolen tunnin lossimatka Houtskäriin. Kun olimme perillä Houtskärin koululla - jonne majoituimme - pelasimme illan jalkapalloa. =D 

187200.jpg

Kuulantyöntöä.